close
Menu

Elektrische maaiers

Elektrische maaiers

Waarom inleveren op gemak?

Als u van het eenvoudige leven geniet, is een John Deere elektrische gazonmaaier iets voor u. De eenvoudige bediening, het robuuste maaidek en het TurboStar maaisysteem staan garant voor een fantastisch uitziende afwerking met minimale inspanning.

Geen zorgen over het bijvullen van brandstof - met een elektrische grasmaaier hoeft u enkel de stekker in te pluggen en maaien maar!

Model

Motorvermogen

Maaibreedte

Aanbevolen maaioppervlakte

Motorvermogen

1,3 kW

Maaibreedte

40 cm (15in)

Aanbevolen maaioppervlakte

Tot 600 m²

Motorvermogen

1,5 kW

Maaibreedte

43 cm (17 in)

Aanbevolen maaioppervlakte

700 m²

KWALITEITSDEK

KWALITEITSDEK

De R40EL is uitgerust met een polypropyleen maaidek van hoge kwaliteit en met een maaibreedte van 40 cm (15 in.). De kwaliteit van de constructie wordt benadrukt door de 10 jaar garantie die de consument op het product krijgt. Naast robuust is deze maaier ook licht van gewicht en dus gemakkelijk te hanteren.

KRACHTIGE MOTOR

KRACHTIGE MOTOR

De R40EL is uitgerust met een 1,3 kW-inductiemotor die garant staat voor betrouwbare en constante prestaties.

Dankzij het zonestartsysteem moet de motor van achter de stuurboom worden gestart en moet de dodemanshendel, die zich ook op de stuurboom bevindt, ingedrukt worden gehouden. Wanneer de hendel wordt losgelaten, komen de motor en het mes tot stilstand.

TURBOSTAR SYSTEM

R43 EL met TURBOSTAR SYSTEM

Ongeacht het weer zorgt het beproefde TurboStar systeem elke keer weer voor een nauwkeurige maaibeurt en een uitstekende opvang. Zelfs onder vochtige omstandigheden worden de grassprieten rechtop getrokken voordat ze worden gemaaid; en ook de bladeren worden van uw gazon verwijderd. Na het maaien blaast de luchtzuiger het gemaaide gras op soepele en efficiënte wijze in de opvangzak. De vulindicator van de TurboStar maakt het leven nog eenvoudiger door u op tijd te waarschuwen als de zak bijna vol is.

Welke is de juiste voor mij?

Welke maaier past bij mij?

Vind de machine die het best past bij uw terrein.

Waarom kiezen voor John Deere?

Waarom kiezen voor John Deere?

Waarom verticuteren?

Waarom verticuteren?

Lid van EGMF

Lid van EGMF

Elektrische maaiers undefined Voorhout, Soesterberg, Zuidoostbeemster, 't Zand , Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, De Kwakel undefined Kraakman Perfors BV