close
Menu

Financieren en Kopen

John Deere Financial Service

Ons doel is eenvoudig. Wij zijn sinds 1958 actief als John Deere Financial en zijn een volledig verbonden onderneming van John Deere, en één van's werelds grootste aanbieders van financieringsdiensten voor klanten in de landbouw, bouw, bosbouw, "tuin en park" en industriele voorzieningen.

We hebben het altijd onze business gemaakt om precies te weten wat u doet en hoe u het doet - uw markten, uw machines, uw uitdagingen. Daarom kunnen wij de financiering snel en eenvoudig voor u maken - concurrerend geprijsd, met flexibele betalingen die afgestemd zijn op de seizoenen van uw bedrijf.

We doen wat we doen zodat u de machines kunt kopen die u nodig hebt om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Geïnteresseerd in onze financiële diensten?

Bezoek de financiële calculator van John Deere om snel en eenvoudig individuele terugbetalingen voor uw John Deere apparatuur te berekenen.

Vindt uw financiële oplossing

Financiële lease - een betaalbare en snelle start

Financiële lease - een betaalbare en snelle start

Het is eigenlijk heel makkelijk: aan het begin betaalt u de aanbetaling en het btw-bedrag. Het overgebleven te betalen bedrag plus de rente wordt simpelweg verdeeld over eenvoudig te beheren betalingen - meestal gedurende een periode van 1-5 jaar. Nadat u de laatste betaling heeft voldaan, is de machine volledig van u. Doordat de machine aan het begin uw economisch eigendom is, kunt u een beroep doen op kapitaalfaciliteiten. Geniet van de privileges die het eigenaarschap met zich meebrengt, dankzij een betalingsschema dat aansluit op uw huidige behoeften.

Belangrijkste voordelen FINANCIËLE LEASE

  • Helder – vaste betalingen, vaste rente gedurende de volledige contractduur
  • Flexibel – kies voor een seizoensgebonden betaaloptie indien uw bedrijf dat nodig heeft
  • Voordelen eigenaarschap – u kunt aanspraak maken op kapitaalfaciliteiten
  • Vrijheid – FINANCIËLE LEASE legt geen gebruiksbeperkingen op

Operationele lease - betaalbaar en snel opstarten

Operationele lease - betaalbaar en snel opstarten

Net als bij de FINANCIËLE LEASE maakt u gebruik van regelmatige vaste terugbetalingen. Een belangrijk verschil is dat er btw gerekend wordt over elke leasebetaling, in plaats van een volledige btw-betaling aan het begin. De OPERATIONELE LEASE begint met een eerste leaseperiode, meestal 2-5 jaar, aan het einde van de periode kunt u het materieel kopen dan wel retourneren. Of u kunt kiezen voor een tweede leaseperiode, waarbij u het materieel blijft gebruiken tegen een van tevoren vastgestelde maandelijkse vergoeding. Neem uw nieuwe machine snel in gebruik, geen aanbetaling en eenvoudig te budgetteren vaste betalingen.

Belangrijkste voordelen OPERATIONELE LEASE

  • Eenvoudig opstarten – geen startkapitaal, btw verspreid over de leasebetalingen
  • Uw leasebetalingen zijn bedrijfskosten; u kunt ze mogelijk verrekenen met de belastbare winst
  • Eenvoudige begroting – vaste rentepercentages