close
Menu

Kraakman en AVR bedienen Zuid-Hollandse eilanden

Kraakman en AVR bedienen Zuid-Hollandse eilanden

 

Landbouwmachineproducent AVR stelt verheugd zijn vernieuwde dealernetwerk op de Zuid-Hollandse eilanden voor. Na de recente overnames van de drie landbouwmechanisatiebedrijven van Vervaet en de twee vestigingen van de Stehouwer bedrijven in Nieuwe Tonge en Maasdam, is in overleg met Kraakman de keuze gemaakt om ook op de ex. Stehouwer vestigingen in Maasdam en Nieuwe-Tonge het AVR-productenpakket aan te bieden.

Dankzij deze schaalvergroting kunnen alle aardappeltelers uit de Hoeksche Waard, Voorne Putten en Goeree-Overflakkee en het eiland van Dordrecht heel snel terecht bij een gespecialiseerde dealer in hun buurt. Snel en efficiënt geholpen zijn is het doel.

AVR zet daarom sterk in op partnerships met technisch goedgeschoolde partners, en is dan ook trots om samen te werken met de professionals van Kraakman, om zo een groot mogelijk netwerk van getrainde AVR-verdelers te kunnen aanbieden. 

 

Over AVR bv

AVR is producent van een volledig gamma machines voor de aardappelteelt. Van pootbed-bereiding, poten en aanaarden tot klappen, rooien en inschuren. AVR bv is een Belgisch familiebedrijf, met 175 jaar ervaring, waarvan de hoofdzetel in Roeselare gevestigd is. De inschuurmachines worden gemaakt in Veendam, Nederland; de rest van het gamma in Roeselare.

De missie van AVR is zorgen dat de klanten met minder input, méér verkoopbaar product in de schuur krijgen. Daarbij houdt AVR zijn waarden ‘betrouwbaar’, ‘eigenzinnig’ en ‘betrokken’ voor ogen.

Met onze Keen & Green filosofie leggen we de focus op productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie. Het ‘Keen & Green’ label staat voor uitgekiende, marktgerichte oplossingen (Keen) die de efficiëntie verhogen en voor duurzaamheid naar gebruik en verbruik van de machines (Green). Om de klanten en dealers zo goed mogelijk te ondersteunen, investeert AVR o.a. in een uitgebreide Service-afdeling en een doorgedreven trainingscenter. 

AVR telt internationaal 180 medewerkers, heeft een netwerk van meer dan 100 dealerships in 50 landen en verwezenlijkte in 2019 een omzet van 61 miljoen euro.

www.avr.be            

 

Over Kraakman BV

Kraakman BV is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg en een stuk van Noord-Brabant en Gelderland met op dit moment vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ‘t Zand, de Kwakel, Lieshout, Haelen, Wijchen, Wittem, Soesterberg, Biervliet, Steenbergen, Wolphaartsdijk, Maasdam en Nieuwe-Tonge. 

Naast ons John Deere dealerschap onderscheiden wij ons door het voeren van een breed pallet aan A-merken zoals Kramer, Beco, AVR, Still heftrucks en Stihl. Wij leveren onze service en producten aan de zakelijke en particuliere klant. Van tractoren tot gereedschappen, van aardappelrooiers tot grasmaaiers en van fairwaymaaiers tot bladblazers. Voor elke klus hebben wij de juiste machine!

Kraakman gaat voor kwaliteit en professionaliteit. De werkplaatsen zijn voorzien van de modernste productiemiddelen, zoals uitleesapparatuur, bovenloopkranen en vacuümpompen om olie te verversen en heel veel meer. De magazijnen zijn goed georganiseerd en onze magazijnmedewerkers verlenen directe service aan de klanten. Onze medewerkers worden goed opgeleid en bijgeschoold onder het motto: ‘De techniek staat niet stil, dus wij ook niet!’. Het streven van ons team, wat bestaat uit 290 medewerkers, is het verlenen van een snelle en zeer deskundige service.